top of page
Proda workshop med Yaniv Cohen
Proda workshop med Yaniv Cohen

lør. 28. sep.

|

Sangens Hus

Proda workshop med Yaniv Cohen

Proda workshopen med Yaniv Cohen om temaet "Dance Through Sensory Integration" er åpent for profesjonelle dansere, danselærere og nyutdannede i dans Workshopen er gratis!

TID & STED

28. sep. 2024, 10:00 – 11:30

Sangens Hus, Kaasbøls vei 14, 6510 Kristiansund N, Norway

OM FORESTILLINGEN

Denne workshopen tilbyr en oppslukende opplevelse som bygger bro mellom teknisk presisjon og kognitiv forståelse. 

I «ToBe» blir bevegelse en sammensmeltning av kroppens sensoriske tilbakemeldinger og sinnets bevissthet.

Klassen er bygget opp fra et sett med øvelser som hjelper til med å skape sammenhenger mellom den tekniske og mentale tilnærmingen til bevegelse gjennom sansesystemet.


Vi vil legge vekt på den fullstendige følelsen av kroppen i stedet for det fragmenterte utseendet til den, og påpeke det tekniske aspektet ved bevegelser gjennom å forstå deres opprinnelse, retning og fullføring.

Vi vil jobbe med våre lyttende og reaksjonære evner til informasjon, forbedre våre observasjonsevner og spenne over våre fysiske uttrykk, utvikle evnen til å være oppmerksomme på oss selv og omgivelsene: å være, utføre og observere samtidig.


Å heve spørsmålet: Hvordan kan vi forbedre og perfeksjonere bevegelser uten å miste bevisstheten om vår mentale sinnstilstand.

Workshopen består av improvisasjon og repertoar fra Flekker.


Yanivs biografi:

Yaniv Cohen (1977) er danser, koreograf og professor i samtidsdans ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han har en MA i koreografi fra Kunstakademiet i Oslo. Cohen har jobbet som danser de siste 24 årene og har drevet med koreografering siden 2019. Han danset både som frilanser og med dansekompanier som Carte Blanche Dance Company, Iceland Dance Company, og har vært gjestedanser i Den Norske Ballett . Hans koreografiverk har blitt presentert i Norge, Israel, Tyskland, Tsjekkia og Ungarn.


Foto Kreditt: Antero Hein

BILLETTER

  • Proda Workshop

    kr 0,00

Total

kr 0,00

Del på some

bottom of page