top of page
STERNALSKI-Nathalie-SOL-INVICTUS-16.webp

Lør. 28. Sep. Braathallen, Kristiansund

SOL INVICTUS | HERVÈ KUOBI (FR) 

Et manifest for livet. Sol Invictus vil være lysende, sjenerøs og universell. Alltid halvveis mellom hiphop-kroppslighet og klassisk høyde vil Sol Invictus være en kjærlighetserklæring, en kjærlighetserklæring til dans, til sin fortid, til sin nåtid, til sin fremtid.

TID & STED

Sep 28, 2024, 18:00 - 19:10

Braathallen, Kristiansund, St. Hanshaugen 1,

6514 Kristiansund, Norway

OM FORESTILLINGEN

I forestillingen «Sol Invictus», koreografert av Koubi, blir vi tatt med på en drømmeaktig reise gjennom en verden av skjønnhet og sammenheng, med solen som en livgivende kilde midt i universets vidstrakter. I mørket oppfordres vi til å skinne med vårt eget lys, og dans fremheves som en måte å belyse tilværelsen på. Koreografen har som mål å inspirere oss til å se skjønnheten i verden gjennom dansens linse og feire forbindelsene som forener oss og livets mysterier. Dans regnes som en rite, en handling for å feire livet og vekke håp i en verden fylt med utfordringer og likegyldighet. Koubi håper at «Sol Invictus» kan bli en strålende gnist av glede og kameratskap i dansen og i livet generelt.

 

CAST

Koreografi: Hervé KOUBI

Assistent: Fayçal HAMLAT

Dansere: Ilnur BASHIROV, Francesca BAZZUCCHI, Badr BENR GUIBI, Joy Isabella BROWN, Denis CHERNYKH, Samuel DA SILVEIRA LIMA, Youssef EL KANFOUDI, Mauricio FARIAS DA SILVA, Abdelghani FERRADFERJI, eldste Mathe-HIVEN F KRUPA, Ismail OUBBAJADDI, Ediomar PINHEIRO DE QUEIROZ, Allan SOBRAL DOS SANTOS, Karn STEINER, Anderson VITOR SANTOS.

Musikk: Mikael KARLSSON / Maxime BODSON / Steve REICH / Ludwig Van BEETHOVEN

Arrangementer: Guillaume GABRIEL

Lyssetting: Lionel Buzonie

Kostymer: Guillaume Gabriel

Kunstnerisk rådgiver: Bérengère ALFORT

Varighet: 1 time 10 minutter

Alder: fra 7

Forestillingen presenteres i samarbeid med Dansenett Norge.

Map
bottom of page